ВПЛИВ ІНТЕНСИВНИХ ТРЕНУВАЛЬНИХ ФІЗИЧНИХ НАВАНТАЖЕНЬ НА ПОКАЗНИКИ ГОРМОНАЛЬНОГО ТА ІМУННОГО СТАТУСУ СПОРТСМЕНІВ

Коробейніков, О. С. (2014) ВПЛИВ ІНТЕНСИВНИХ ТРЕНУВАЛЬНИХ ФІЗИЧНИХ НАВАНТАЖЕНЬ НА ПОКАЗНИКИ ГОРМОНАЛЬНОГО ТА ІМУННОГО СТАТУСУ СПОРТСМЕНІВ. «БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ – 2014»: Збірник наукових праць V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів. с. 469-471.

[img]
Перегляд
Text
Download (348kB) | Перегляд

Опис

Часто тренувальні заняття проводяться на фоні хронічної перевтоми. У той час як на різних етапах тренувального процесу у спортсменів в системі крові спостерігаються зміни, типові для стресових реакцій. Ефективна оцінка та контроль гормональних, метаболічних та імунних зсувів, що виникають дозволяють зберегти здоров’я спортсменів за умови виконання ними значних за потужністю навантажень та попередити їх шкідливий вплив на організм. Для характеристики змін гормонального, метаболічного та імунного гомеостазу в умовах довгострокової надмірної м’язової діяльності істотне значення можуть мати дослідження, які будуть одержані під час обстежень спортсменів впродовж тривалого часу фахових тренувань.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: Тренувальні заняття,хронічна перевтома,тренувальний процес, спортсмени,система крові, гормональні, метаболічні та імунниі зсуви,здоров’я, гомеостаз, м’язоваї діяльності.
Теми: Q Наука > Q Наука (Загальне)
Підрозділи: Природничий факультет > Кафедра ботаніки, біоресурсів та збереження біорізноманіття
Користувач, що депонує: лаборант Людмила Остапенко
Дата внесення: 07 Квіт 2014 07:46
Останні зміни: 15 Серп 2015 06:03
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/10861

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу