Шляхи до мотивації

Гуковська, Т. Г. (2014) Шляхи до мотивації. Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка (73). с. 88-92. ISSN 2076-6173

[img]
Перегляд
Text
Download (267kB) | Перегляд

Опис

У статті на основі аналізу наукової літератури та практичних досліджень розглянуто шляхи до мотивації при викладанні та вивченні мови. Мотивація вважається найбільш впливовим фактором у практиці викладання іноземної мови. Мотивація повинна бути різноманітною, гнучкою та ставити студента у центр процесу навчання. Сьогодні у зв’язку з глобалізацією життя, все більше людей вивчають іноземні мови. Якщо вони починають вивчати іноземну мову завдяки спонтанній особистій мотивації, задача викладача доволі проста. Якщо вивчення іноземної мови є вимогою освіти, викладачі часто стикаються з проблемою мотивування студентів до навчання. Нами запропоновано шість підходів до мотивації, які можуть стати на допомозі викладачам у вирішенні цієї задачі та відкрити перспективи мотивації.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: мотивація, зв'язок, явище, процес навчання, стратегія мотивації, прагматизм, спонтанна мотивація, комунікативність.
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти
Користувач, що депонує: Руслана Іщук
Дата внесення: 24 Квіт 2014 07:30
Останні зміни: 15 Серп 2015 06:20
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/11086

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу