СОЦІОКУЛЬТУРНИЙ КОЛАЖ ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ ТВОРЧОЇ МОВНО-КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ УЧНІВ СТАРШОГО ЕТАПУ ЗНЗ НА УРОКАХ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ

Дуплійчук, О. М. (2010) СОЦІОКУЛЬТУРНИЙ КОЛАЖ ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ ТВОРЧОЇ МОВНО-КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ УЧНІВ СТАРШОГО ЕТАПУ ЗНЗ НА УРОКАХ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ. Формування та розвиток майбутнього фахівця: теорія і практика: міжвузівська науково-практична конференція студентів та молодих вчених. с. 155-158.

[img]
Перегляд
Text
Download (461kB) | Перегляд

Опис

Концепція модернізації навчання визначила нову парадигму навчання, зорієнтовану на розвиток творчої особистості. Вона передбачає формування ключових компетенцій, оволодіння якими є необхідною умовою соціалізації випускників. На сучасному етапі розвитку України, коли сформувалися якісно нові взаємовідносини нашої країни з членами світової спільноти на основі нових політичних і соціально-економічних реалій, в ній самій створились сприятливі умови для вивчення іноземних мов і їх реального використання в спілкуванні з представниками інших країн. Успішне оволодіння іноземними мовами в наш час – це необхідна передумова для отримання цікавої роботи за кордоном, укріплення дружби з представниками інших країн, для продовження навчання в міжнародних вищих навчальних закладах і професіонального зросту у вибраній області спеціалізації. Все це вимагає наповнити новим змістом цілі навчання іноземним мовам в країні і потребує розширення її функцій як навчального предмета зважаючи на кращий світовий досвід вивчення мов міжнародного спілкування і соціокультурних особливостей їх вивчення в Україні.

Тип елементу : Стаття
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
L Освіта > LB Теорія і практика освіти
L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB1603 Середня освіта. Вищі школи
L Освіта > LC Спеціальні аспекти освіти
Підрозділи: Інститут іноземної філології > Кафедра міжкультурної комунікації та іншомовної освіти
Користувач, що депонує: Marina Igorivna Masliuk
Дата внесення: 16 Трав 2014 05:43
Останні зміни: 15 Серп 2015 06:33
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/11254

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу