Організаційно-економічний механізм розвитку туристичного комплексу України в контексті євроінтеграції

Шиманська, В. В. (2014) Організаційно-економічний механізм розвитку туристичного комплексу України в контексті євроінтеграції. Автореферат thesis, Державна установа «Інститут економіки природокористування та сталого розвитку Національної академії наук України»..

[img]
Перегляд
Text
Download (859kB) | Перегляд

Опис

Ключовим фактором розвитку туристичного комплексу України в сучасних умовах є формування результативного організаційно-економічного механізму туристичної сфери. Дане питання надзвичайно актуалізу-ється в контексті інтеграції до європейського простору, адже позитивний вплив туристичного комплексу на стан економіки України та її окремих регіонів є недо-статнім. Визнано, що екстенсивний шлях розвитку та наявність проблем підтвер-джуються невідповідністю інституційної структури сфери туризму в країні світо-вим та європейським тенденціям її формування, загостренням конкуренції на ту-ристичному ринку в умовах глобалізації та інтеграції. При цьому, наявний турис-тичний потенціал держави використовується не повною мірою, що актуалізує пи-тання пошуку шляхів його розвитку й добору дієвих системоутворюючих регуля-торів, реалізацію дії яких слід спрямовувати на когнітивно-інформаційні процеси.

Тип елементу : Дисертація (Автореферат)
Теми: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Підрозділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Інна Олександрівна Клімова
Дата внесення: 04 Трав 2016 07:39
Останні зміни: 04 Трав 2016 07:39
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/20860

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу