Особливості застосування сучасних педагогічних технологій майбутніми вчителями іноземних мов

Рибінська, Ю. А. (2016) Особливості застосування сучасних педагогічних технологій майбутніми вчителями іноземних мов. Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка (3 (85)). с. 115-118. ISSN 2076-6173

[img]
Перегляд
Text
Download (999kB) | Перегляд

Опис

У статті наведено приклади застосування педагогічних технологій та доведено їх ефективність у професійній діяльності вчителя іноземних мов. Сучасні технології впливають на розвиток педагогічної компетентності майбутнього вчителя і підвищують рівень іншомовної комунікативної компетентності учня. Висвітлено домінуючу роль креативних методів і прийомів та окреслено напрямки вдосконалення підготовки, змісту, організації та специфіки їх впровадження для студентів. Проаналізовано стратегію вищої освіти України на сьогоднішній день та її складові: формування і становлення професійної компетентності фахівця, реалізація творчого підходу.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: педагогічні технології , майбутні вчителі іноземних мов, іншомовна комунікативна компетентність, креативні методи та прийоми, творчий підхід.
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти
Користувач, що депонує: Руслана Іщук
Дата внесення: 23 Жов 2016 19:59
Останні зміни: 23 Жов 2016 20:07
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/22240

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу