Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Перспективи використання нової рослинної сировини як компонента м’ясних продуктів

Корх Н. С., Тетеріна С. М. (2017) Перспективи використання нової рослинної сировини як компонента м’ясних продуктів. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць.. С. 171–172.

[thumbnail of Корх.PDF]
Preview
Текст
Корх.PDF

Завантажити (341kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: Q Наука > QR Мікробіологія
Відділи: Факультет фізичного виховання та спорту > Кафедра медико-біологічних дисциплін
Користувач: А. А. Гирина
Дата подачі: 29 Трав 2017 12:40
Оновлення: 29 Трав 2017 12:40
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/24741

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу