Макаренко Є. В., Покойовець К. Ю. (2017) Дослідження мікробіологічних показників хліба при нанесенні їстівні харчової плівки. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць.. С. 175–177.
|
Текст
Download (365kB) | Preview |
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | Q Наука > QR Мікробіологія |
Відділи: | Факультет фізичного виховання та спорту > Кафедра медико-біологічних дисциплін |
Користувач: | А. А. Гирина |
Дата подачі: | 29 Трав 2017 12:40 |
Оновлення: | 29 Трав 2017 12:40 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/24744 |
Actions (login required)
![]() |
Оглянути опис ресурсу |