Карпюк, О. А., Сингаєвська, А. О. (2017) Event-менеджмент ресторанного бізнесу України як інструмент маркетингових комунікацій. In: Імплементація наукових засад та перспективи досконалої маркетингової діяльності підприємств як ринково-орієнтованої концепції їх розвитку:колект. монографія. Видавництво Євенок О.О., Житомир, pp. 331-359.
|
Text
Download (1MB) | Preview |
Item Type: | Book Section |
---|---|
Subjects: | H Social Sciences > H Social Sciences (General) |
Divisions: | Faculty of Socio-Psychological > Department of Economics, Management, Marketing and Hotel and Restaurant Business |
Depositing User: | лаборант Наталія Юріївна Бальчук |
Date Deposited: | 07 Jul 2017 09:07 |
Last Modified: | 07 Jul 2017 09:07 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/25080 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |