Особливості організації режиму харчування дітей у дошкільному закладі

Сорочинська О. А., Бортняк І. В., Петрук Н. В. (2018) Особливості організації режиму харчування дітей у дошкільному закладі. Materialy XIV Miedzynarodowej naukowi-praktycznej konferencji, «Aktualne problem nowoczesnych nauk – 2018”, 5. С. 77–81.

[img]
Preview
Текст
Download (606kB) | Preview

Анотація

Раціональне харчування дітей дошкільного віку є найважливішою проблемою сьогодення, яка забезпечує ріст, розумовий і фізичний розвиток організму та формує здоров’я і добробут нації в цілому. Сучасний раціон харчування дітей дошкільного віку не відповідає рекомендаціям та нормам Міністерства охорони здоров’я України, тому що не включає значну кількість енергії та в недостатній кількості залізо, йод, кальцій, вітаміни А, В, D, Е. Отже дотримання на сучасному рівні режиму харчування для дітей дошкільного віку є досить актуальним завданням та вимагає наукового обґрунтування й глибоких досліджень.

Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: L Освіта > LB Теорія і практика освіти
L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB1501 Початкова освіта
Відділи: Природничий факультет > Кафедра зоології, біологічного моніторингу та охорони природи
Користувач: kaf.zoology Zoo KZ
Дата подачі: 28 Вер 2018 18:56
Оновлення: 28 Вер 2018 18:56
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/27389

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу