Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Якість продукції як основний показник конкурентоспроможності підприємства

Ніколаєнко С. М., Богорадова Ю. Ю. (2018) Якість продукції як основний показник конкурентоспроможності підприємства. In: VIІІ Міжвузівська студентська науково-практична інтернет-конференція «Актуальні проблеми менеджменту та маркетингу в ХХІ ст.», 24-26 квітня 2018 р, ЖДУ ім І. Франка.

[thumbnail of Bogoradova.PDF]
Preview
pdf
Bogoradova.PDF

Завантажити (362kB) | Preview
Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Класифікатор: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 15 Лист 2018 10:40
Оновлення: 15 Лист 2018 10:40
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/27705

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу