Конкурентні переваги органічної продукції

Павловська, Л. Д. (2018) Конкурентні переваги органічної продукції. Економіка. Управління. Інновації (2 (23)). ISSN 2410-3748

[img]
Перегляд
Text
Download (622kB) | Перегляд

Опис

Досліджені теоретичні та практичні аспекти забезпечення конкурентних переваг органічної продукції за сучасних умов посилення конкурентної боротьби та глобалізації продовольчого ринку, визначені шляхи зростання конкурентних позицій органічної продукції

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: органічна продукція; конкурентні переваги; конкурентоспроможність; конкуренти; споживачі; диференціація; товар; ринок; комплекс маркетингу
Теми: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Підрозділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Інна Олександрівна Клімова
Дата внесення: 26 Лют 2019 10:14
Останні зміни: 26 Лют 2019 10:20
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/28427

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу