Креативний маркетинг у готельно-ресторанному бізнесі

Клімова, І. О. (2019) Креативний маркетинг у готельно-ресторанному бізнесі. Стратегічні перспективи готельно-ресторанного бізнесу в Україні: досвід, проблеми та інноваці.

[img]
Preview
Text
Download (162kB) | Preview

Abstract

Успішна діяльність готельно-ресторанного господарства визначається якістю наданих послуг, які повинні чітко відповідати певним потребам, задовольняти вимоги споживача, відповідати застосовуваним стандартам і технічним умовам, відповідати чинному законодавству та іншим вимогам суспільства, надаватися споживачеві за конкурентоспроможними цінами, забезпечити отримання прибутку.

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: Готельно-ресторанний бізнес, послуги, які повинні чітко відповідати певним потребам, задовольняти вимоги споживача, відповідати застосовуваним стандартам і технічним умовам, відповідати чинному законодавству та іншим вимогам суспільство, надаватися споживачеві за конкурентоспроможними цінами, забезпечити отримання прибутку.
Subjects: H Social Sciences > H Social Sciences (General)
Divisions: Faculty of Socio-Psychological > Department of Economics, Management, Marketing and Hotel and Restaurant Business
Depositing User: Анастасія Анатоліївна Ковпака
Date Deposited: 05 Apr 2019 10:30
Last Modified: 05 Apr 2019 10:30
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/28960

Actions (login required)

View Item View Item