Брощак І. С., Пида С. В. (2017) Перспективи використання картопляного соку для виробництва органічного добрива. Біологічні дослідження - 2017. С. 366–368.
Preview
Брощак.PDF
Завантажити (335kB) | Preview
| Тип ресурсу: | Стаття |
|---|---|
| Класифікатор: | Q Наука > Q Наука (Загальне) |
| Відділи: | Факультет фізичного виховання та спорту > Кафедра медико-біологічних дисциплін |
| Користувач: | К. В. Олехнович |
| Дата подачі: | 29 Січ 2020 13:42 |
| Оновлення: | 29 Січ 2020 13:42 |
| URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/30619 |
| ДСТУ 8302:2015: | Брощак І. С., Пида С. В. Перспективи використання картопляного соку для виробництва органічного добрива. Біологічні дослідження - 2017. 2017. С. 366–368. |


