Перспективи використання картопляного соку для виробництва органічного добрива

Брощак, І. С., Пида, С. В. (2017) Перспективи використання картопляного соку для виробництва органічного добрива. Біологічні дослідження - 2017. с. 366-368.

[img]
Перегляд
Text
Download (335kB) | Перегляд
Тип елементу : Стаття
Теми: Q Наука > Q Наука (Загальне)
Підрозділи: Факультет фізичного виховання та спорту > Кафедра медико-біологічних дисциплін
Користувач, що депонує: лаборант К. В. Олехнович
Дата внесення: 29 Січ 2020 11:42
Останні зміни: 29 Січ 2020 11:42
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/30619

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу