Органічне виробництво як напрям забезпечення продовольчої безпеки України

Горобець, О. В. and Горобець, С. М. (2020) Органічне виробництво як напрям забезпечення продовольчої безпеки України. Органічне виробництво і продовольча безпека.

[img]
Preview
Text
Download (135kB) | Preview

Abstract

Ситуація зі споживанням окремих життєво важливих продуктів харчування (м’яса, молока, риби, фруктів і ягід) в Україні незадовільна. Враховуючи, що важливе значення має не лише кількість, а й якість і безпечність продовольчих продуктів, необхідно прискорити перехід сільськогосподарських виробників на виробництво органічної продукції.

Item Type: Article
Subjects: S Agriculture > S Agriculture (General)
Depositing User: доцент С. М. Горобець
Date Deposited: 23 Jun 2020 08:00
Last Modified: 23 Jun 2020 08:00
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/31229

Actions (login required)

View Item View Item