Органічне виробництво як напрям забезпечення продовольчої безпеки України

Горобець, О. В., Горобець, С. М. (2020) Органічне виробництво як напрям забезпечення продовольчої безпеки України. Органічне виробництво і продовольча безпека.

[img]
Перегляд
Text
Download (135kB) | Перегляд

Опис

Ситуація зі споживанням окремих життєво важливих продуктів харчування (м’яса, молока, риби, фруктів і ягід) в Україні незадовільна. Враховуючи, що важливе значення має не лише кількість, а й якість і безпечність продовольчих продуктів, необхідно прискорити перехід сільськогосподарських виробників на виробництво органічної продукції.

Тип елементу : Стаття
Теми: S Сільське господарство > S Сільське господарство (Загальне)
Користувач, що депонує: доцент С. М. Горобець
Дата внесення: 23 Черв 2020 08:00
Останні зміни: 23 Черв 2020 08:00
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/31229

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу