Павлова С. І., Боцян Т. В., Лавренчук В. О. (2021) Методичні рекомендації щодо проходження виробничої ресторанної практики та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». ЖДУ ім.Івана Франка.
Preview
Метод реком виробнич.ресторанна практики_ГРС_2_курс.pdf
Завантажити (582kB) | Preview
Тип ресурсу: | Інше |
---|---|
Класифікатор: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата подачі: | 05 Жовт 2021 20:42 |
Оновлення: | 05 Лист 2021 12:34 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33254 |