Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Методичні рекомендації щодо проходження виробничої ресторанної практики та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Павлова С. І., Боцян Т. В., Лавренчук В. О. (2021) Методичні рекомендації щодо проходження виробничої ресторанної практики та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». ЖДУ ім.Івана Франка.

[thumbnail of Метод реком виробнич.ресторанна практики_ГРС_2_курс.pdf]
Preview
Текст
Метод реком виробнич.ресторанна практики_ГРС_2_курс.pdf

Завантажити (582kB) | Preview
Тип ресурсу: Інше
Класифікатор: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 05 Жовт 2021 20:42
Оновлення: 05 Лист 2021 12:34
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33254

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу