Боцян, Т. В., Павловська, Л. Д. (2022) Методичні рекомендації та вимоги до виконання курсової роботи з освітньої компоненти «Економіка підприємств готельно-ресторанного бізнесу». ЖДУ ім. І. Франка.
|
Text
Download (455kB) | Перегляд |
Тип елементу : | Інший |
---|---|
Теми: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Підрозділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата внесення: | 10 Трав 2022 20:47 |
Останні зміни: | 10 Трав 2022 20:47 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33980 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |