Іноземна мова за професійним спрямуванням: Навчально-методичний посібник з англійської мови для студентів вищих навчальних закладів

Самойлюкевич, І. В., Михайлова, О. С., Зимовець, О. А., Дєньгаєва, С. В., Вознюк, О. В., Гуманкова, О. С., Кравець, О. Є. (2022) Іноземна мова за професійним спрямуванням: Навчально-методичний посібник з англійської мови для студентів вищих навчальних закладів. Вид-во ЖДУ ім. І.Франка, Житомир.

[img]
Перегляд
Text
Download (3MB) | Перегляд

Опис

Навчально-методичний посібник включає комплекс завдань для вдосконалення комунікативних умінь усного та писемного мовлення на базі автентичних текстів для читання та аудіювання, укладених відповідно тематики діючих програма з англійської мови для педагогічних університетів з метою розвитку лінгвістичної, культурної, соціокультурної і професійно-педагогічної компетентностей. У посібнику зроблено акцент на особистісно-орієнтованому і професійно-спрямованому навчанні, організації самостійної роботи з англійської мови. Даний посібник призначений для студентів денної та заочної форми навчання зі спеціальностей «Дошкільна освіта, «Початкова освіта», «Середня освіта (образотворче мистецтво)», «Середня освіта (музичне мистецтво)», «Сценічне мистецтво», «Дизайн», «Середня освіта (Трудове навчання та технології)».

Тип елементу : Книга
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти
L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB1501 Початкова освіта
Підрозділи: Інститут педагогіки > Кафедра англійської мови з методиками викладання в дошкільній та початковій освіті
Користувач, що депонує: професор Олександр Вознюк
Дата внесення: 11 Серп 2022 17:33
Останні зміни: 11 Серп 2022 17:33
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34405

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу