«Хімія харчових продуктів» у системі професійної підготовки майбутніх хіміків

Євдоченко, О. С., Авдєєв, С. В. (2022) «Хімія харчових продуктів» у системі професійної підготовки майбутніх хіміків. In: ІІ Інтернет-конференція молодих вчених «Перспективи хімії в сучасному світі», 23.11.2022, Житомир.

[img]
Перегляд
Text
Download (226kB) | Перегляд
Тип елементу : Доповідь на конференції або симпозіумі (Інший)
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Q Наука > QD Хімія
Підрозділи: Природничий факультет > Кафедра хімії
Користувач, що депонує: лаборан О.В. ХОДЮК
Дата внесення: 01 Груд 2022 10:56
Останні зміни: 01 Груд 2022 10:56
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34982

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу