Іваненко, В. О., Кащук, К. М., Боцян, Т. В., Клімова, І. О. (2022) Menu Analysis as an Effective Marketing Tool for Increasing the Restaurant Establishments’ Profitability. Бізнес Інформ (12). с. 2548-263. ISSN 2222-4459
|
Text
Download (379kB) | Перегляд |
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Теми: | H Соціальні науки > HB Економічна теорія |
Підрозділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата внесення: | 14 Лют 2023 10:53 |
Останні зміни: | 14 Лют 2023 10:53 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36120 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |