Методичні рекомендації для підготовки до практичних занять з освітньої компоненти Облік в готельно-ресторанному бізнесі

Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Павлова, С. І. (2023) Методичні рекомендації для підготовки до практичних занять з освітньої компоненти Облік в готельно-ресторанному бізнесі. [Teaching Resource]

[img]
Preview
Text
Download (752kB) | Preview
Item Type: Teaching Resource
Uncontrolled Keywords: готельно-ресторанна справа, бухгалтерський облік, методичні рекомендації
Subjects: H Social Sciences > H Social Sciences (General)
Divisions: Faculty of Socio-Psychological > Department of Economics, Management, Marketing and Hotel and Restaurant Business
Depositing User: Інна Олександрівна Клімова
Date Deposited: 26 Jun 2023 13:42
Last Modified: 26 Jun 2023 13:43
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37553

Actions (login required)

View Item View Item