Павлова, С. І., Кім, Е. О. (2023) Вибір постачальників харчових продуктів у закладах ресторанного господарства. In: І Всеукраїнська науково-практична конференція «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», 14-15 листопада 2023 р., Харків.
|
Text
Download (158kB) | Перегляд |
Тип елементу : | Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття) |
---|---|
Теми: | H Соціальні науки > HB Економічна теорія |
Підрозділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата внесення: | 22 Лип 2024 13:17 |
Останні зміни: | 15 Лют 2025 20:47 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/40829 |
Actions (login required)
![]() |
Перегляд елементу |