Павлова С. І., Кім Е. О. (2023) Вибір постачальників харчових продуктів у закладах ресторанного господарства. In: І Всеукраїнська науково-практична конференція «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», 14-15 листопада 2023 р., Харків.
|
Текст
Download (158kB) | Preview |
Тип ресурсу: | Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття) |
---|---|
Класифікатор: | H Соціальні науки > HB Економічна теорія |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата подачі: | 22 Лип 2024 13:17 |
Оновлення: | 15 Лют 2025 20:47 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/40829 |
Actions (login required)
![]() |
Оглянути опис ресурсу |