Вибір постачальників харчових продуктів у закладах ресторанного господарства

Павлова, С. І., Кім, Е. О. (2023) Вибір постачальників харчових продуктів у закладах ресторанного господарства. In: І Всеукраїнська науково-практична конференція «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», 14-15 листопада 2023 р., Харків.

[img]
Перегляд
Text
Download (158kB) | Перегляд
Тип елементу : Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Теми: H Соціальні науки > HB Економічна теорія
Підрозділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Інна Олександрівна Клімова
Дата внесення: 22 Лип 2024 13:17
Останні зміни: 15 Лют 2025 20:47
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/40829

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу