Вибір постачальників харчових продуктів у закладах ресторанного господарства

Павлова, С. І., Кім, Е. О. (2023) Вибір постачальників харчових продуктів у закладах ресторанного господарства. In: Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України, 14-15 листопада 2023 року, м. Харків.

[img]
Перегляд
Text
Download (158kB) | Перегляд
Тип елементу : Доповідь на конференції або симпозіумі (Промова(виступ))
Теми: H Соціальні науки > HB Економічна теорія
Підрозділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Інна Олександрівна Клімова
Дата внесення: 22 Лип 2024 13:17
Останні зміни: 22 Лип 2024 13:25
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/40829

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу