Павлова, С. І., Кім, Е. О. (2023) Вибір постачальників харчових продуктів у закладах ресторанного господарства. In: Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України, 14-15 листопада 2023 року, м. Харків.
|
Text
Download (158kB) | Перегляд |
Тип елементу : | Доповідь на конференції або симпозіумі (Промова(виступ)) |
---|---|
Теми: | H Соціальні науки > HB Економічна теорія |
Підрозділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата внесення: | 22 Лип 2024 13:17 |
Останні зміни: | 22 Лип 2024 13:25 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/40829 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |