Харчишина, О. В. (2011) ЕКОНОМІЧНІ ТА ОРГАНІЗАЦІЙНО-КУЛЬТУРНІ ЧИННИКИ РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ. Економіка Криму (2). pp. 56-63.
|
Text
Download (283kB) | Preview |
Abstract
Досліджено сучасний стан та основні тенденції розвитку галузі харчової промисловості України, подано оцінку економічних, організаційних та культурних факторів розвитку. Оцінка основних тенденцій розвитку галузі харчової промисловості здійснена з врахуванням стану організаційної культури підприємств як важливої складової системи управління.
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | харчова промисловість, організаційна культура, система управління, інвестиції, інноваційна діяльність, соціальна відповідальність |
Subjects: | H Social Sciences > HD Industries. Land use. Labor > HD28 Management. Industrial Management |
Divisions: | Faculty of Socio-Psychological > Department of Economics, Management, Marketing and Hotel and Restaurant Business |
Depositing User: | Лаборант Белла Антонян-Шевчук |
Date Deposited: | 20 Nov 2012 13:59 |
Last Modified: | 15 Aug 2015 02:20 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8325 |
Actions (login required)
View Item |