Харчишина, О. В. (2012) ОРГАНІЗАЦІЙНА КУЛЬТУРА ЯК ВАЖЛИВА СКЛАДОВА СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ. Економіка. Управління. Інновації. (1 (7)).
|
Text
Download (323kB) | Preview |
Abstract
Узагальнено результати досліджень щодо значення організаційної культури підприємства і методики її діагностики. Розглянуто результати застосування методів анкетного обстеження і багатомірного факторного аналізу в процесі оцінки організаційної культури підприємств харчової промисловості. Визначено п’ять синтетичних факторів формування організаційної культури на досліджуваних підприємствах.
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | організаційна культура, організаційна ефективність, харчова промисловість, багатомірний факторний аналіз |
Subjects: | H Social Sciences > HD Industries. Land use. Labor > HD28 Management. Industrial Management |
Divisions: | Faculty of Socio-Psychological > Department of Economics, Management, Marketing and Hotel and Restaurant Business |
Depositing User: | Лаборант Белла Антонян-Шевчук |
Date Deposited: | 20 Nov 2012 14:13 |
Last Modified: | 15 Aug 2015 02:20 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8327 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |