ОРГАНІЗАЦІЙНА КУЛЬТУРА ЯК ВАЖЛИВА СКЛАДОВА СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ

Харчишина, О. В. (2012) ОРГАНІЗАЦІЙНА КУЛЬТУРА ЯК ВАЖЛИВА СКЛАДОВА СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ. Економіка. Управління. Інновації. (1 (7)).

[img]
Preview
Text
Download (323kB) | Preview

Abstract

Узагальнено результати досліджень щодо значення організаційної культури підприємства і методики її діагностики. Розглянуто результати застосування методів анкетного обстеження і багатомірного факторного аналізу в процесі оцінки організаційної культури підприємств харчової промисловості. Визначено п’ять синтетичних факторів формування організаційної культури на досліджуваних підприємствах.

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: організаційна культура, організаційна ефективність, харчова промисловість, багатомірний факторний аналіз
Subjects: H Social Sciences > HD Industries. Land use. Labor > HD28 Management. Industrial Management
Divisions: Faculty of Socio-Psychological > Department of Economics, Management, Marketing and Hotel and Restaurant Business
Depositing User: Лаборант Белла Антонян-Шевчук
Date Deposited: 20 Nov 2012 14:13
Last Modified: 15 Aug 2015 02:20
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8327

Actions (login required)

View Item View Item