Харчова промисловість Житомирської області: економічні та організаційно-культурні чинники розвитку

Харчишина О. В. (2010) Харчова промисловість Житомирської області: економічні та організаційно-культурні чинники розвитку. Науковий вісник Буковинської державної фінансової академії : зб. наук. праць (2 (19)). С. 249–255.

[img]
Preview
Текст
Download (247kB) | Preview

Анотація

Подано результати дослідження сучасного стану підприємств харчової промисловості Житомирської області. Досліджено сировинну базу харчової промисловості області. Подано оцінку тенденцій і факторів розвитку підприємств з виробництва харчових продуктів і напоїв. Розглянуто результати анкетного дослідження організаційної культури підприємств області. Описано вплив організаційної культури на стан підприємств харчової промисловості.

Тип ресурсу: Стаття
Ключові слова: харчова промисловість, організаційна культура
Класифікатор: H Соціальні науки > HD Промисловість. Землевикористання. Робоча сила > HD28 Управління. Індустріальне управління
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Користувачі 2199 не знайдено.
Дата подачі: 21 Лист 2012 12:03
Оновлення: 15 Серп 2015 02:23
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8366

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу