Харчова промисловість Житомирської області: економічні та організаційно-культурні чинники розвитку

Харчишина, О. В. (2010) Харчова промисловість Житомирської області: економічні та організаційно-культурні чинники розвитку. Науковий вісник Буковинської державної фінансової академії : зб. наук. праць (2 (19)). pp. 249-255.

[img]
Preview
Text
Download (247kB) | Preview

Abstract

Подано результати дослідження сучасного стану підприємств харчової промисловості Житомирської області. Досліджено сировинну базу харчової промисловості області. Подано оцінку тенденцій і факторів розвитку підприємств з виробництва харчових продуктів і напоїв. Розглянуто результати анкетного дослідження організаційної культури підприємств області. Описано вплив організаційної культури на стан підприємств харчової промисловості.

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: харчова промисловість, організаційна культура
Subjects: H Social Sciences > HD Industries. Land use. Labor > HD28 Management. Industrial Management
Divisions: Faculty of Socio-Psychological > Department of Economics, Management, Marketing and Hotel and Restaurant Business
Depositing User: Лаборант Белла Антонян-Шевчук
Date Deposited: 21 Nov 2012 12:03
Last Modified: 15 Aug 2015 02:23
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8366

Actions (login required)

View Item View Item