Харчишина, О. В. (2010) ДІАГНОСТИКА ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ПІДПРИЄМСТВ. Наукові праці Національного університету харчових технологій (36). с. 124-129.
|
Text
Download (288kB) | Перегляд |
Опис
Подано порівняльну оцінку методик дослідження організаційної культури підприємств. Узагальнено особливості методики ОСАІ, описано результати дослідження за цією методикою організаційної культури окремих підприємств харчової промисловості. Зроблено висновки про перспективи використання методики ОСАІ у вітчизняних умовах.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | організаційна культура, діагностика, харчова промисловість |
Теми: | H Соціальні науки > HD Промисловість. Землевикористання. Робоча сила > HD28 Управління. Індустріальне управління |
Підрозділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | Лаборант Белла Антонян-Шевчук |
Дата внесення: | 21 Лист 2012 12:03 |
Останні зміни: | 15 Серп 2015 02:23 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8367 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |