Харчишина О. В. (2011) ОРГАНІЗАЦІЙНА КУЛЬТУРА В СИСТЕМІ МЕНЕДЖМЕНТУ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ. Наукові праці Національного університету харчових технологій (41). С. 134–139.
|
Текст
Download (306kB) | Preview |
Анотація
Подано результати дослідження сучасного стану підприємств харчової промисловості Житомирської області. Подано оцінку тенденцій і факторів розвитку підприємств з виробництва харчових продуктів. Узагальнено особливості методики ОСАІ. Подано результати досліджень організаційної культури за методикою ОСАІ та за власною методикою.
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | організаційна культура, діагностика, харчова промисловість |
Класифікатор: | H Соціальні науки > HD Промисловість. Землевикористання. Робоча сила > HD28 Управління. Індустріальне управління |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Користувачі 2199 не знайдено. |
Дата подачі: | 21 Лист 2012 12:02 |
Оновлення: | 15 Серп 2015 02:23 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8368 |
Actions (login required)
![]() |
Оглянути опис ресурсу |