Харчишина, О. В. (2011) РОЛЬ КОРПОРАТИВНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЦЕНТРУ У ФОРМУВАННІ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ. In: ХХХVІ наук.-практ. міжвуз. конф., присвячена Дню науки, 12–13 травня 2011 р., Житомир.
|
Text
Download (160kB) | Preview |
Abstract
Виділено зміст основних напрямів корпоративної освіти на підприємствах харчової промисловості та їх влив на організаційну культуру.
Item Type: | Conference or Workshop Item (Keynote) |
---|---|
Subjects: | H Social Sciences > HD Industries. Land use. Labor > HD28 Management. Industrial Management |
Divisions: | Faculty of Socio-Psychological > Department of Economics, Management, Marketing and Hotel and Restaurant Business |
Depositing User: | Лаборант Белла Антонян-Шевчук |
Date Deposited: | 26 Nov 2012 12:37 |
Last Modified: | 15 Aug 2015 02:28 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8434 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |