Харчишина, О. В. (2011) СУЧАСНИЙ СТАН ТА ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ. In: Конкурентоспроможність в умовах глобалізації: реалії, проблеми та перспективи: V міжнар. наук.-практ. конф., 2–3 червня 2011 р., Київський інститут бізнесу і технологій, Житомирська філія. – Житомир.
|
Text
Download (213kB) | Preview |
Abstract
Проведений організаційно-економічний аналіз харчової промисловості України.
Item Type: | Conference or Workshop Item (Keynote) |
---|---|
Subjects: | H Social Sciences > HD Industries. Land use. Labor > HD28 Management. Industrial Management |
Divisions: | Faculty of Socio-Psychological > Department of Economics, Management, Marketing and Hotel and Restaurant Business |
Depositing User: | Лаборант Белла Антонян-Шевчук |
Date Deposited: | 26 Nov 2012 13:36 |
Last Modified: | 15 Aug 2015 02:29 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8453 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |