ОРГАНІЗАЦІЙНА КУЛЬТУРА ТА ЇЇ МІСЦЕ У СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ СУЧАСНИМИ ПІДПРИЄМСТВАМИ

Харчишина, О. В. (2012) ОРГАНІЗАЦІЙНА КУЛЬТУРА ТА ЇЇ МІСЦЕ У СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ СУЧАСНИМИ ПІДПРИЄМСТВАМИ. In: Конкурентоспроможність в умовах глобалізації: реалії, проблеми та перспективи. VІ міжнародна науково-практична конференція, 26-27 квітня 2012 р., Житомир.

[img]
Перегляд
Text
Download (167kB) | Перегляд

Опис

обґрунтувано ролі організаційної культури в забезпеченні ефективного управління підприємствами харчової промисловості.

Тип елементу : Доповідь на конференції або симпозіумі (Програмний виступ)
Теми: H Соціальні науки > HD Промисловість. Землевикористання. Робоча сила > HD28 Управління. Індустріальне управління
Підрозділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Лаборант Белла Антонян-Шевчук
Дата внесення: 26 Лист 2012 13:40
Останні зміни: 15 Серп 2015 02:29
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8454

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу