Харчишина, О. В. (2010) ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНКИ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ. In: Регуляторні механізми у сфері виробництва та споживання продовольчих товарів в умовах інтеграційних процесів: міжнар. наук.-практ. конф., 25 червня 2010 р., Миколаївська філія Європейського університету. – Миколаїв.
|
Text
Download (150kB) | Перегляд |
Опис
У доповіді наведено вимоги до методики діагностики організаційної культури.
Тип елементу : | Доповідь на конференції або симпозіумі (Програмний виступ) |
---|---|
Теми: | H Соціальні науки > HD Промисловість. Землевикористання. Робоча сила > HD28 Управління. Індустріальне управління |
Підрозділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | Лаборант Белла Антонян-Шевчук |
Дата внесення: | 26 Лист 2012 12:36 |
Останні зміни: | 15 Серп 2015 02:29 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8456 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |