Харчишина, О. В. (2010) ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНКИ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ. In: Регуляторні механізми у сфері виробництва та споживання продовольчих товарів в умовах інтеграційних процесів: міжнар. наук.-практ. конф., 25 червня 2010 р., Миколаївська філія Європейського університету. – Миколаїв.
|
Text
Download (150kB) | Preview |
Abstract
У доповіді наведено вимоги до методики діагностики організаційної культури.
Item Type: | Conference or Workshop Item (Keynote) |
---|---|
Subjects: | H Social Sciences > HD Industries. Land use. Labor > HD28 Management. Industrial Management |
Divisions: | Faculty of Socio-Psychological > Department of Economics, Management, Marketing and Hotel and Restaurant Business |
Depositing User: | Лаборант Белла Антонян-Шевчук |
Date Deposited: | 26 Nov 2012 12:36 |
Last Modified: | 15 Aug 2015 02:29 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8456 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |