Харчишина О. В. (2009) ОРГАНІЗАЦІЙНА КУЛЬТУРА ЯК ФАКТОР ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА В СУЧАСНИХ УМОВАХ. In: Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах: V міжнар. наук.-практ. конф., 19–20 березня 2009 р., Національний університет харчових технологій. – Київ.
|
Текст
Download (200kB) | Preview |
Анотація
Проаналізовано підходи до розуміння суті організаційної культури, виділено елементи організаційної культури.
Тип ресурсу: | Доповідь на конференції або симпозіумі (Промова) |
---|---|
Класифікатор: | H Соціальні науки > HD Промисловість. Землевикористання. Робоча сила > HD28 Управління. Індустріальне управління |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Користувачі 2199 не знайдено. |
Дата подачі: | 26 Лист 2012 13:39 |
Оновлення: | 15 Серп 2015 02:30 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8457 |
Actions (login required)
![]() |
Оглянути опис ресурсу |