Харчишина, О. В. (2009) ОРГАНІЗАЦІЙНА КУЛЬТУРА ЯК ФАКТОР ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА В СУЧАСНИХ УМОВАХ. In: Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах: V міжнар. наук.-практ. конф., 19–20 березня 2009 р., Національний університет харчових технологій. – Київ.
|
Text
Download (200kB) | Preview |
Abstract
Проаналізовано підходи до розуміння суті організаційної культури, виділено елементи організаційної культури.
Item Type: | Conference or Workshop Item (Keynote) |
---|---|
Subjects: | H Social Sciences > HD Industries. Land use. Labor > HD28 Management. Industrial Management |
Divisions: | Faculty of Socio-Psychological > Department of Economics, Management, Marketing and Hotel and Restaurant Business |
Depositing User: | Лаборант Белла Антонян-Шевчук |
Date Deposited: | 26 Nov 2012 13:39 |
Last Modified: | 15 Aug 2015 02:30 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8457 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |