Харчишина, О. В. (2011) ТЕХНОЛОГІЯ РОЗРОБКИ КОРПОРАТИВНОГО КОДЕКСУ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ. In: Наукові засади сталого розвитку економіки: матеріали міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 16–17 червня 2011 р., Тернопільський інститут агропромислового виробництва НААНУ. – Тернопіль.
|
Text
Download (157kB) | Перегляд |
Опис
Визначено поняття корпоративного кодексу, описано його основні функції, структуру та фактори, що впливають на його ефективність.
Тип елементу : | Доповідь на конференції або симпозіумі (Програмний виступ) |
---|---|
Теми: | H Соціальні науки > HD Промисловість. Землевикористання. Робоча сила > HD28 Управління. Індустріальне управління |
Підрозділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | Лаборант Белла Антонян-Шевчук |
Дата внесення: | 26 Лист 2012 13:37 |
Останні зміни: | 15 Серп 2015 02:30 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8469 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |