Харчишина О. В. (2011) ТЕХНОЛОГІЯ РОЗРОБКИ КОРПОРАТИВНОГО КОДЕКСУ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ. In: Наукові засади сталого розвитку економіки: матеріали міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 16–17 червня 2011 р., Тернопільський інститут агропромислового виробництва НААНУ. – Тернопіль.
|
Текст
Download (157kB) | Preview |
Анотація
Визначено поняття корпоративного кодексу, описано його основні функції, структуру та фактори, що впливають на його ефективність.
Тип ресурсу: | Доповідь на конференції або симпозіумі (Промова) |
---|---|
Класифікатор: | H Соціальні науки > HD Промисловість. Землевикористання. Робоча сила > HD28 Управління. Індустріальне управління |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Користувачі 2199 не знайдено. |
Дата подачі: | 26 Лист 2012 13:37 |
Оновлення: | 15 Серп 2015 02:30 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8469 |
Actions (login required)
![]() |
Оглянути опис ресурсу |