Харчишина, О. В. (2011) ТЕХНОЛОГІЯ РОЗРОБКИ КОРПОРАТИВНОГО КОДЕКСУ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ. In: Наукові засади сталого розвитку економіки: матеріали міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 16–17 червня 2011 р., Тернопільський інститут агропромислового виробництва НААНУ. – Тернопіль.
|
Text
Download (157kB) | Preview |
Abstract
Визначено поняття корпоративного кодексу, описано його основні функції, структуру та фактори, що впливають на його ефективність.
Item Type: | Conference or Workshop Item (Keynote) |
---|---|
Subjects: | H Social Sciences > HD Industries. Land use. Labor > HD28 Management. Industrial Management |
Divisions: | Faculty of Socio-Psychological > Department of Economics, Management, Marketing and Hotel and Restaurant Business |
Depositing User: | Лаборант Белла Антонян-Шевчук |
Date Deposited: | 26 Nov 2012 13:37 |
Last Modified: | 15 Aug 2015 02:30 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8469 |
Actions (login required)
View Item |