Ефективність діяльності приватних сільськогосподарських підприємств Житомирської області залежно від ступеня їх залучення до інноваційного процесу

Янковська, О. І. (2011) Ефективність діяльності приватних сільськогосподарських підприємств Житомирської області залежно від ступеня їх залучення до інноваційного процесу. Вісник Хмельницького національного університету (1). pp. 122-126.

[img]
Preview
Text
Download (384kB) | Preview

Abstract

У статі проведено порівняльний аналіз ефективності виробництва продукції рослинництва та тваринництва, використання основних та оборотних засобів у приватних сільськогосподарських підприємствах згрупованих за рівнем їх залучення до інноваційного процесу.

Item Type: Article
Subjects: H Social Sciences > HB Economic Theory
Divisions: Faculty of Socio-Psychological > Department of Economics, Management, Marketing and Hotel and Restaurant Business
Depositing User: Лаборант Белла Антонян-Шевчук
Date Deposited: 28 Nov 2012 11:31
Last Modified: 15 Aug 2015 02:31
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8484

Actions (login required)

View Item View Item