%0 Journal Article %A Гож, О. А. %A Марченко, Т. Ю. %A Котов, Б. С. %D 2014 %F zu2:10860 %I ЖДУ ім. І.Франка %J «БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ – 2014»: Збірник наукових праць V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів %K Кукурудза, гібриди, мікроелементи,агротехніка %P 28-31 %T ВПЛИВ КОМПЛЕКСНИХ МІКРОДОБРИВ НА ОСНОВНІ БІОМЕТРИЧНІ ПАРАМЕТРИ ГІБРИДІВ КУКУРУДЗИ %U http://eprints.zu.edu.ua/10860/ %X Кукурудза завжди займала провідне місце у зерновому і кормовому балансах України. Вітчизняний науковий досвід показує, що за потенціалом продуктивності зерна та зеленої маси, кормовою й енергетичною цінністю ця культура фактично не має собі рівних і є незамінною у кормових раціонах для худоби, особливо свиней і птиці. Популярність кукурудзи забезпечує відразу кілька факторів – зміна клімату, попит на світовому ринку, висока рентабельність.