%0 Journal Article %A Богдан, М. М. %A Гуляєва, Г. Б. %D 2014 %F zu2:10947 %I ЖДУ ім. І.Франка %J «БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ – 2014»: Збірник наукових праць V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів %K Врожайність, поживні елементи, фітопатогени, технології вирощування,нові сорти, генетичний потенціал. %P 23-26 %T ВПЛИВ СУМІСНОЇ ДІЇ КОМПЛЕКСНОГО ДОБРИВА ТА ФУНГІЦИДУ НА ФОТОСИНТЕТИЧНИЙ АПАРАТ І ЗЕРНОВУ ПРОДУКТИВНІСТЬ РОСЛИН ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ %U http://eprints.zu.edu.ua/10947/ %X Основні методи підвищення врожайності це корекція балансу поживних елементів і боротьба з фітопатогенами. Удосконалення технологій вирощування, збалансування систем живлення, досягнення високих коефіцієнтів засвоєння поживних речовин є важливими складовими підвищення врожайності поряд зі створенням нових сортів з високим генетичним потенціалом продуктивності.