eprintid: 10987 rev_number: 13 eprint_status: archive userid: 3878 dir: disk0/00/01/09/87 datestamp: 2014-04-10 05:48:03 lastmod: 2015-08-15 06:13:15 status_changed: 2014-04-10 05:48:03 type: article metadata_visibility: show title: Вплив ЕМ-технологій на швидкістъ росту i формування плодових тіл печериці двоспорової (Agaricus Bisporus) language: ukraine abstract: Збір дикорослих грибів з кожним роком знижується, так як на умови їх зростання несприятливо впливають нерегульоване відвідування населенням рекреаційних лісів, неправильний збір грибів, розпушування підстилки, витоптування ґрунту, зростаюче забруднення навколишнього середовища. У зв’язку зі зменшенням фізичних навантажень людини вимоги до калорійності продуктів харчування стали в даний час меншими. Гриби. Володіючи високим вмістом білків, вітамінів, екстрактивних і мінеральних речовин, є цінним продуктом і відповідають сучасним вимогам калорійності харчування. keywords: Ем-технології,гриби, білки, вітаміни, мінеральні речовини, калорійность харчування. creators_name: Горшкова, Л. М. creators_name: Максимова, О. С. ispublished: pub subjects: QK divisions: sch_bot full_text_status: public date: 2014-03 publication: «БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ – 2014»: Збірник наукових праць V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів publisher: ЖДУ ім. І.Франка pagerange: 38-40 refereed: TRUE citation: Горшкова, Л. М., Максимова, О. С. (2014) Вплив ЕМ-технологій на швидкістъ росту i формування плодових тіл печериці двоспорової (Agaricus Bisporus). «БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ – 2014»: Збірник наукових праць V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів. с. 38-40. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/10987/1/%D0%9B.%D0%9C.%D0%93%D0%BE%D1%80%D1%88%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D0%9E.%D0%A1.%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B0.pdf