relation: http://eprints.zu.edu.ua/10988/ title: Вплив ЕМ-технологій на урожайність гливи звичайної (Pleurotus Ostreatus) creator: Горшкова, Л. М. creator: Верченко, Є. В. subject: QK Ботаніка description: Kpiм відмінного смаку, печериці мають безліч корисних якостей, вони є джерелом багатьох поживних речовин, необхідних для здоров'я людини. Печериці містять набагато більше білків (3 г на 100 г), ніж iншi овочі. У них високий відсоток корисних для організму людини амінокислот, а 70-90% рослинних білків, які знаходяться в печерицях, легко засвоювані. Шампіньйон – низькокалорійний продукт харчування (менше 30 ккал на 100 г). У них дуже мало цукру i зовсім немає холестерину. Ці гриби практично не мітять жирів (0,2 г на 100 г). Kpiм того, печериця багатша, ніж iнші овочі, за вмістом водорозчинних вітамінів. publisher: ЖДУ ім. І.Франка date: 2014-03 type: Стаття type: PeerReviewed format: text language: uk identifier: http://eprints.zu.edu.ua/10988/1/%D0%9B.%D0%9C.%D0%93%D0%BE%D1%80%D1%88%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D0%84.%D0%92.%D0%92%D0%B5%D1%80%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE.pdf identifier: Горшкова, Л. М., Верченко, Є. В. (2014) Вплив ЕМ-технологій на урожайність гливи звичайної (Pleurotus Ostreatus). «БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ – 2014»: Збірник наукових праць V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів. с. 43-45. language: ukraine