<> "The repository administrator has not yet configured an RDF license."^^ . <> . . . "Вплив ЕМ-технологій на урожайність гливи звичайної (Pleurotus Ostreatus)"^^ . "Kpiм відмінного смаку, печериці мають безліч корисних якостей, вони є джерелом багатьох поживних речовин, необхідних для здоров'я людини. Печериці містять набагато більше білків (3 г на 100 г), ніж iншi овочі. У них високий відсоток корисних для організму людини амінокислот, а 70-90% рослинних білків, які знаходяться в печерицях, легко засвоювані. Шампіньйон – низькокалорійний продукт харчування (менше 30 ккал на 100 г). У них дуже мало цукру i зовсім немає холестерину. Ці гриби практично не мітять жирів (0,2 г на 100 г). Kpiм того, печериця багатша, ніж iнші овочі, за вмістом водорозчинних вітамінів."^^ . "2014-03" . . . "ЖДУ ім. І.Франка"^^ . . . "«БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ – 2014»: Збірник наукових праць V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів"^^ . . . . . . . . . . . "Л. М."^^ . "Горшкова"^^ . "Л. М. Горшкова"^^ . . "Є. В."^^ . "Верченко"^^ . "Є. В. Верченко"^^ . . . . . . "Вплив ЕМ-технологій на урожайність гливи звичайної (Pleurotus Ostreatus) (Text)"^^ . . . "Л.М.Горшкова_Є.В.Верченко.pdf"^^ . . . "Вплив ЕМ-технологій на урожайність гливи звичайної (Pleurotus Ostreatus) (Інший)"^^ . . . . . . "lightbox.jpg"^^ . . . "Вплив ЕМ-технологій на урожайність гливи звичайної (Pleurotus Ostreatus) (Інший)"^^ . . . . . . "preview.jpg"^^ . . . "Вплив ЕМ-технологій на урожайність гливи звичайної (Pleurotus Ostreatus) (Інший)"^^ . . . . . . "medium.jpg"^^ . . . "Вплив ЕМ-технологій на урожайність гливи звичайної (Pleurotus Ostreatus) (Інший)"^^ . . . . . . "small.jpg"^^ . . "HTML Summary of #10988 \n\nВплив ЕМ-технологій на урожайність гливи звичайної (Pleurotus Ostreatus)\n\n" . "text/html" . . . "QK Botany"@en . "QK Ботаніка"@uk . .