eprintid: 10988 rev_number: 15 eprint_status: archive userid: 3878 dir: disk0/00/01/09/88 datestamp: 2014-04-10 05:47:50 lastmod: 2015-08-15 06:13:22 status_changed: 2014-04-10 05:47:50 type: article metadata_visibility: show title: Вплив ЕМ-технологій на урожайність гливи звичайної (Pleurotus Ostreatus) language: ukraine abstract: Kpiм відмінного смаку, печериці мають безліч корисних якостей, вони є джерелом багатьох поживних речовин, необхідних для здоров'я людини. Печериці містять набагато більше білків (3 г на 100 г), ніж iншi овочі. У них високий відсоток корисних для організму людини амінокислот, а 70-90% рослинних білків, які знаходяться в печерицях, легко засвоювані. Шампіньйон – низькокалорійний продукт харчування (менше 30 ккал на 100 г). У них дуже мало цукру i зовсім немає холестерину. Ці гриби практично не мітять жирів (0,2 г на 100 г). Kpiм того, печериця багатша, ніж iнші овочі, за вмістом водорозчинних вітамінів. keywords: Печериці, поживні речовини, здоров'я людини, амінокислоти, низькокалорійний продукт харчування. creators_name: Горшкова, Л. М. creators_name: Верченко, Є. В. ispublished: pub subjects: QK divisions: sch_bot full_text_status: public date: 2014-03 date_type: published publication: «БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ – 2014»: Збірник наукових праць V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів publisher: ЖДУ ім. І.Франка pagerange: 43-45 refereed: TRUE citation: Горшкова, Л. М., Верченко, Є. В. (2014) Вплив ЕМ-технологій на урожайність гливи звичайної (Pleurotus Ostreatus). «БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ – 2014»: Збірник наукових праць V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів. с. 43-45. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/10988/1/%D0%9B.%D0%9C.%D0%93%D0%BE%D1%80%D1%88%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D0%84.%D0%92.%D0%92%D0%B5%D1%80%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE.pdf