eprintid: 11566 rev_number: 13 eprint_status: archive userid: 1308 dir: disk0/00/01/15/66 datestamp: 2014-06-16 13:21:55 lastmod: 2015-08-15 06:52:20 status_changed: 2014-06-16 13:21:55 type: book_section metadata_visibility: show title: ТЕОРЕТИКО-МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ФОРМУВАННЯ ХУДОЖНІХ СМАКІВ УЧНІВ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ЛІТЕРАТУРИ РІДНОГО КРАЮ 1.1. Проблема формування художніх смаків у наукових дослідженнях language: ukraine abstract: Естетичні та художні смаки є важливою характеристикою особистого ставлення до дійсності і показують рівень самовизначення кожної людини, здатність до індивідуального відбору естетичних цінностей і тим самим до самовиховання і саморозвитку. creators_name: Башманівська, Л. А. ispublished: pub subjects: LB divisions: sch_lit full_text_status: public date: 2007 date_type: published publisher: ЖДУ ім. І. Франка pagerange: 8-18 pages: 112 refereed: TRUE book_title: Формування художніх смаків учнів засобами літературного краєзнавства citation: Башманівська, Л. А. (2007) ТЕОРЕТИКО-МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ФОРМУВАННЯ ХУДОЖНІХ СМАКІВ УЧНІВ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ЛІТЕРАТУРИ РІДНОГО КРАЮ 1.1. Проблема формування художніх смаків у наукових дослідженнях. In: Формування художніх смаків учнів засобами літературного краєзнавства. ЖДУ ім. І. Франка, с. 8-18. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/11566/1/%D0%91%D0%B0%D1%88%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%96%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%9B_%D0%A4%D0%BE%D1%80%D0%BC%D1%83%D0%B2_%D1%85%D1%83%D0%B4_%D1%81%D0%BC.pdf