eprintid: 11834 rev_number: 15 eprint_status: archive userid: 3464 dir: disk0/00/01/18/34 datestamp: 2014-06-26 08:23:41 lastmod: 2015-08-15 07:13:30 status_changed: 2014-06-26 08:23:41 type: article metadata_visibility: show title: МОТИВАЦІЯ ПЕРСОНАЛУ НА ОСНОВІ ТЕОРІЇ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ language: ukraine abstract: Узагальнено результати досліджень щодо мотиваційної функції організаційної культури підприємства. Визначено можливості мотиваційного впливу організаційної культури в процесі задоволення потреб індивіда на робочому місці. Проведено порівняльний аналіз складу традиційних засобів мотивації персоналу та специфічних інструментів організаційної культури. Визначено відмінності між традиційною системою мотивації праці та мотивацією праці на основі теорії організаційної культури. Узагальнено результати соціологічного дослідження організаційної культури та особливостей реалізації її мотиваційної функції на підприємствах харчової промисловості. Визначено, що підприємства харчової промисловості приділяють недостатньо уваги розвитку організаційної культури та у неповній мірі використовують її мотиваційний потенціал. keywords: мотивація персоналу, організаційна культура, мотиваційна функція, потреби, засоби мотивації creators_name: Харчишина, О. В. creators_id: olena2705@gmail.com ispublished: pub subjects: H1 divisions: sch_ecm full_text_status: public date: 2014 date_type: published publication: Економіка. Управління. Інновації number: 1 publisher: КІБІТ pagerange: 40-53 refereed: TRUE citation: Харчишина, О. В. (2014) МОТИВАЦІЯ ПЕРСОНАЛУ НА ОСНОВІ ТЕОРІЇ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ. Економіка. Управління. Інновації (1). с. 40-53. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/11834/1/eui_2014_1_106.pdf