%0 Journal Article %A Кащук, К. М. %D 2013 %F zu2:11931 %I Полісся %J Органічне виробництво і продовольча безпека : зб. матеріалів доп. учасн. Міжнар. наук.-практ. конф. %P 208-210 %T Перспективи провайдингу органічної продукції сільськогосподарських підприємств Житомирської області %U http://eprints.zu.edu.ua/11931/ %X Низький рівень техніко-технологічного розвитку більшості сільськогосподарських товаровиробників створює об’єктивні передумови широкого впровадження як радикальних, так і поліпшуючих інновацій. Безумовно, що напрями і масштаби інновацій, які будуть використовуватись, в першу чергу, визначаються фінансовими можливостями господарюючих суб’єктів та строками окупності конкретних інноваційно-інвестиційних проектів.