eprintid: 11931 rev_number: 11 eprint_status: archive userid: 3464 dir: disk0/00/01/19/31 datestamp: 2014-07-27 10:21:21 lastmod: 2015-08-15 07:22:15 status_changed: 2014-07-27 10:21:21 type: article metadata_visibility: show title: Перспективи провайдингу органічної продукції сільськогосподарських підприємств Житомирської області language: ukraine abstract: Низький рівень техніко-технологічного розвитку більшості сільськогосподарських товаровиробників створює об’єктивні передумови широкого впровадження як радикальних, так і поліпшуючих інновацій. Безумовно, що напрями і масштаби інновацій, які будуть використовуватись, в першу чергу, визначаються фінансовими можливостями господарюючих суб’єктів та строками окупності конкретних інноваційно-інвестиційних проектів. creators_name: Кащук, К. М. ispublished: pub subjects: H1 divisions: sch_ecm full_text_status: public date: 2013 date_type: published publication: Органічне виробництво і продовольча безпека : зб. матеріалів доп. учасн. Міжнар. наук.-практ. конф. publisher: Полісся pagerange: 208-210 refereed: TRUE citation: Кащук, К. М. (2013) Перспективи провайдингу органічної продукції сільськогосподарських підприємств Житомирської області. Органічне виробництво і продовольча безпека : зб. матеріалів доп. учасн. Міжнар. наук.-практ. конф.. с. 208-210. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/11931/1/22.pdf