relation: http://eprints.zu.edu.ua/13040/ title: Концептуальні засади інноваційного розвитку корпоративної культури на підриємствах харчової промисловості creator: Вікарчук, О. І. subject: H Соціальні науки (Загальне) description: Значна увага приділяється визначенню пріоритетів та конкретизації важелів модернізації сфери соціально-трудових відносин, системи освіти та професійної підготовки, уточненню курсу демографічної, соціальної та економічної політики України. publisher: ЖДТУ date: 2014 type: Розділ книги type: PeerReviewed format: text language: uk identifier: http://eprints.zu.edu.ua/13040/1/%D0%92%D1%96%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%87%D1%83%D0%BA_%D0%9E.%D0%86_2014.pdf identifier: Вікарчук, О. І. (2014) Концептуальні засади інноваційного розвитку корпоративної культури на підриємствах харчової промисловості. In: Людський капітал України: демографічні передумови та соціально-економічні чинники формування. ЖДТУ, Житомир ЖДТУ, с. 289-307. ISBN 978-966-683-408-2 language: ukraine