eprintid: 13040 rev_number: 13 eprint_status: archive userid: 1653 dir: disk0/00/01/30/40 datestamp: 2014-10-13 09:04:22 lastmod: 2015-08-15 08:43:53 status_changed: 2014-10-13 09:04:22 type: book_section metadata_visibility: show title: Концептуальні засади інноваційного розвитку корпоративної культури на підриємствах харчової промисловості language: ukraine abstract: Значна увага приділяється визначенню пріоритетів та конкретизації важелів модернізації сфери соціально-трудових відносин, системи освіти та професійної підготовки, уточненню курсу демографічної, соціальної та економічної політики України. keywords: інноваційний розвиток,корпоративна культура, підприємства харчової промисловості creators_name: Вікарчук, О. І. ispublished: pub subjects: H1 divisions: sch_ecm full_text_status: public date: 2014 date_type: completed publisher: ЖДТУ place_of_pub: Житомир ЖДТУ pagerange: 289-307 pages: 318 refereed: TRUE isbn: 978-966-683-408-2 book_title: Людський капітал України: демографічні передумови та соціально-економічні чинники формування citation: Вікарчук, О. І. (2014) Концептуальні засади інноваційного розвитку корпоративної культури на підриємствах харчової промисловості. In: Людський капітал України: демографічні передумови та соціально-економічні чинники формування. ЖДТУ, Житомир ЖДТУ, с. 289-307. ISBN 978-966-683-408-2 document_url: http://eprints.zu.edu.ua/13040/1/%D0%92%D1%96%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%87%D1%83%D0%BA_%D0%9E.%D0%86_2014.pdf