eprintid: 18172 rev_number: 10 eprint_status: archive userid: 4678 dir: disk0/00/01/81/72 datestamp: 2015-07-14 23:06:22 lastmod: 2015-07-14 23:06:22 status_changed: 2015-07-14 23:06:22 type: article metadata_visibility: show title: Акмеологічний підхід до формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції language: ukraine creators_name: Мельник, О. Ф. ispublished: pub subjects: LB2300 divisions: sch_dep full_text_status: public date: 2015 publication: Проблеми освіти: збірник наукових праць number: 84 publisher: Житомир-Київ pagerange: 232-236 refereed: TRUE citation: Мельник, О. Ф. (2015) Акмеологічний підхід до формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції. Проблеми освіти: збірник наукових праць (84). с. 232-236. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/18172/1/%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B8%D0%BA.pdf